Mielellään luonnossa -tiiseri

Teimme teaser -videon MyFascian uudelle kirjalle. Teaserit ovat tuttuja elokuvamaailmasta, mutta tässä tapauksessa ajatuksena oli johdattaa ihmiset kirjan teemoihin.

Teimme teaser -videon MyFascian uudelle kirjalle. Teaserit ovat tuttuja elokuvamaailmasta, mutta tässä tapauksessa ajatuksena oli johdattaa ihmiset kirjan teemoihin.
Pääsimme mukaan Tuulian ja Mikan intohimoprojektiin, jonka lopputuotteena ilmestyy kirja: Mielellään Luonnossa. Kirja käsittelee ihmismieltä ja luonnon parantavaa voimaa. Saimme vapaat kädet käsikirjoittaa ja kuvata My Fascia Oy:n tulevalle kirjalle teaservideon. Oli ilmiselvää, että päähenkilönä on stressihormonilla täytetty ihminen, joka puskee eteenpäin betoniviidakossa. Tuulia ja Mika ovat kansainvälisesti tunnettuja fysioterapeutteja ja fascia-asiantuntijoita, mutta he ovat myös kerrassaan mahtavia ihmisiä. Voit tutustua heidän työhönsä täällä: www.myfascia.fi Videon musiikista kunnia kuuluu Janne Eskolalle https://soundcloud.com/janeskmusic Äänet: Tuulia Luomala ja Mika Pihlman

MyFascia on yritys, jonka keskiössä on hyvinvointi, tarkemmin sanottuna suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä lihaskalvojen hoito- ja liikekonsepti. MyFascian perustajat Tuulia Luomala ja Mika Pihlman ovat kansainvälisesti tunnettuja fysioterapeutteja. He pitävät myös koulutuksia ja jakavat asiantuntijuuttaan kirjojen kautta. Tämä videoteaser liittyykin MyFascian uusimpaan kirjaprojektiin.

Pääsimme mukaan Tuulian ja Mikan intohimoprojektiin, jonka lopputuotteena ilmestyy kirja: Mielellään Luonnossa. Kirja käsittelee ihmismieltä ja luonnon tasapainottavaa voimaa. Saimme vapaat kädet käsikirjoittaa ja kuvata tulevalle kirjalle teaservideon. Oli ilmiselvää, että päähenkilönä on stressihormonilla täytetty ihminen, joka puskee eteenpäin betoniviidakossa, mutta löytää luonnosta jotain erilaista.

Videon musiikki: Janne Eskola https://soundcloud.com/janeskmusic 
Videon kertojat: Tuulia Luomala ja Mika Pihlman