Mediatuotanto

Helpota myyntiprosessia laadukkailla ja mietityillä mediasisällöillä, jotka pureutuvat kohderyhmääsi ja viestittävät haluamasi sanoman brändisi arvot huomioiden.

Kaipaatko sivustollesi laadukasta myyntifilmiä? Onko mielessä jo pidempään muhinut ajatus omasta podcast-sarjasta? Pursuaako kovalevysi materiaalista mitä et jaksa editoida julkaisukuntoon?

Kun yritys, tuote tai aihe kaipaa moniulotteista ja pureutuvaa tulkintaa, onnistuu se parhaiten mediasisällön kautta, kuten videoilla tai kuvilla. Vaikka median kulutus on nousussa, on silti ”aika per sisältö” yleisesti laskussa. Striimus pitää huolen, että kohderyhmäsi huomionrippeet hyödynnetään maksimaalisesti ja media saavuttaa katsojansa.

Hyvän median tunnusmerkkejä on:

  • Mietitty tarina ja kohderyhmä. Jotta valmis materiaali vastaa katsojan tarpeita, täytyy alkuun pohtia kohderyhmän potentiaalisia kiinnostuksen kohteita ja laatia sen pohjalta tarttuva tarina.
  • Koukuttavuuden saavuttaminen. Videossa ensimmäiset sekunnit ja kuvassa massasta erottuminen ovat tärkeitä elementtejä, kun katsoja halutaan sitouttaa median sisältöön ja sanomaan.
  • Grafiikat ja äänet. Realismin vastapainona ja korostavana tekijänä toimivat mainiosti pienet graafiset ja animoidut elementit, sekä äänitehosteet tai sisältöön sopivat musiikit.
  • Vuorovaikutteisuus ja interaktiivisuus. Lisäämällä mediaan julkaisualustan tarjoamia linkki- ja interaktiivisuustoimintoja parantaa katsojan sitoutumista ja mahdollistaa tarkemman mittaamisen.
  • Brändin audiovisuaalinen hyödyntäminen. Brändi-ilmeen hyödyntäminen grafiikoissa ja materiaaleissa on tärkeää brändimielikuvan tehostamisen kannalta.

 

Lopputuloksena syntyy koukuttavia ja oivaltavia mediatoteutuksia, joiden pääpainona on tarinankerronta ja sanoman korostaminen audiovisuaalisin menetelmin.

Striimus toteuttaa myyntimedioita haluamaasi sisältöalustaan tai alustoihin. Palvelun toteutus alkaa yhteisestä kartoituspalaverista, jonka voitte varata kenelle tahansa Striimuslaiselle.

Aiemmat tuotannot

Tarinoita Striimuksen aiemmista tuotannoista.

Striimuslaiset

Varaa aika haluamasi Striimuslaisen kanssa.

Miska
Aleksi