Tuotekuva, Klip-it videotuotanto, 2 videoviestiä

Klip-it videotuotanto (2 videoviestiä)

Helppoa ja nopeaa videotuotantoa vaikuttavaan videoviestintään.

 • 2 videoviestiä, pituus max 5min/valmis video
 • Kuvaamme videot ammattilaiskalustolla.
 • Kuvaus ketterästi joko Striimuksen studiolla tai muussa valitsemassasi paikassa.
 • Brändi-ilmeesi mukainen editointi.
 • Sopii sisäiseen tai ulkoiseen viestintään ja -markkinointiin, somevideoihin ym.

590,00 

Palvelun hinta ALV 0%. Riippuen fyysisen tuotannon sijainnista palvelun hintaan saatetaan laskutusvaiheessa lisätä myös kilometrikorvaus 0,70 €/km. Tilaus laskutetaan vasta tuotannon yhteydessä.

Palvelukuvaus

Haluaisitko käyttää viestinnässä ja markkinoinnissa vaikuttavia videosisältöjä, mutta ei ole aikaa perehtyä kuvaamiseen tai editointiin ja videotuotantopalvelut tuntuvat raskailta ja kalliilta? Me autamme mielellämme!

Klip-it videotuotantopalvelu: selkeä hinta, selkeä paketti, ammattimaista videosisältöä helposti ja nopeasti

Tässä palvelussa Striimus tuottaa sinulle kaksi vaikuttavaa videoviestiä (saatavilla myös yhden tai 3-4:n videon palvelupaketit). Videoviestin voi kohdentaa niin yrityksen sisäiseen kuin ulkoiseenkin viestintään ja -markkinointiin.
Aloitamme suunnittelupalaverilla (kesto max 1h), jossa käymme läpi kuvauksen kulun ja sovimme kuvauspäivän ja -paikan. Lisäksi keskustelemme videoviestisi aiheista, sisällöstä ja tavoitteista. Kuvaamme videosi ammattivälineillä ja editoimme ne brändi-ilmeesi mukaiseksi. Toimitamme valmiit videot nopeasti jo 4 arkipäivän sisällä kuvauksesta.

Klip-it videoviestien kuvaus – Ketterää kuvausta hyvällä fiiliksellä

Kuvaus tapahtuu ketterästi joko Striimuksen studiolla tai valitsemassasi muussa paikassa, esimerkiksi yrityksesi toimitiloissa tai vaikka luonnossa, mikäli se videoiden teemaan sopii. Kuvauspaikan tulee olla riittävän tilava, eikä kannata valita liian meluisaa paikkaa, jotta videoiden äänimaailma pysyy toimivana. Kuvaamme ja tallennamme äänen laadukkailla ammattitason välineillä, jotta viestisi tulee selkeästi nähdyksi ja kuulluksi. Kuvausteknisen puolen lisäksi pyrimme tukemaan kuvattavaa henkilöä mahdollisimman hyvin, jotta kuvaustilanne olisi mahdollisimman onnistunut ja videot saadaan suunnitellusti purkkiin.

Klip-it videoviestien editointi – Brändisi näköiset ja tarkoitukseensa sopivat videot

Editoimme videot siten, että ne istuvat brändisi ilmeeseen ja tone of voiceen saumattomasti. Otamme huomioon graafiset ohjeistot ja teemme audiovisuaalisesta kokonaisuudesta brändiisi ja videon tarkoitukseen sopivan. Editoinnin yhteydessä lisäämme videoihin myös mahdolliset graafiset elementit, tunnusmusiikit ym. Mikäli sellaisia ei löydy valmiina, voit tilata intron, outron, “lower third” -nimigrafiikat sekä tunnusmusiikit ja muut audiovisuaaliset lisämausteen Striimukselta lisäpalveluna tämän palvelun yhteydessä.

Klip-it videoviestien toimitus – Helppoa ja nopeaa

Toimitamme valmiit julkaisukelpoiset videot jo 4 arkipäivän sisällä kuvauksesta. Sinun ei siis tarvitse odotella valmiita videotta viikkokaupalla, vaan pääset hyödyntämään niitä viestinnässäsi nopeasti.

Jaa palvelu somessa:

Palvelun vaiheet

 1. Tilaa Klip-it palvelu ja haluamasi lisäpalvelut.
 2. Pidetään suunnittelupalaveri (max 1h).
 3. Kuvauspäivä sovittuun aikaan sovitussa paikassa.
 4. Striimus editoi materiaalin.
 5. Striimus välittää julkaisukelpoiset videotiedostot teille 4 arkipäivän kuluessa kuvauksesta.

Asiakkaan tehtävät

 • Mieti videoiden aiheet, sisällöt ja tavoitteet.
 • Tee kuvauspäivänä oma osasi kameran edessä.
 • Vastaanota valmiit videot ja ota niistä hyöty irti viestinnässäsi.