Tuotekuva Podcast-it podcast-tuotantopalvelu

Podcast-it podcast-tuotanto (1 jakso)

Helppo ja ketterä podcast-tuotantopalvelu.

 • Yksi podcast-jakso, pituus max 40 min
 • Äänitys laadukkailla ammattitason välineillä
 • Editoimme jakson julkaisuvalmiiksi
 • Toimitamme valmiin podcast-jakson 7 vrk:n sisällä äänityksestä

450,00 

Palvelun hinta ALV 0%. Riippuen fyysisen tuotannon sijainnista palvelun hintaan saatetaan laskutusvaiheessa lisätä myös kilometrikorvaus 0,70 €/km. Tilaus laskutetaan vasta tuotannon yhteydessä.

Palvelukuvaus

Podcast-it podcast-tuotantopalvelu

Haluaisitko tehdä podcastin, mutta ei ole aikaa tai intoa perehtyä podcast-tuotannon tekniseen puoleen tai tarvittaviin laitteistoihin? Me autamme mielellämme!
Tässä palvelussa Striimus tuottaa sinulle yhden podcast-jakson. Suunnittelupalaverissa (max. 1h) käymme läpi äänityksen kulun ja sovimme äänityspäivän. Lisäksi keskustelemme podcastisi aiheesta, sisällöstä ja tavoitteista. Äänitämme ja editoimme podcastisi ja toimitamme sinulle julkaisuvalmiin jakson. Mikäli haluat mieluummin kerralla kokonaisen Podcast-tuotantokauden, meillä on myös siihen sopiva palvelupaketti: Podcast-it podcast-tuotantopalvelu, (1 tuotantokausi, max. 6 jaksoa)

Podcast-it äänitys

Äänitys tapahtuu helposti ja ketterästi joko Striimuksen studiolla tai muussa valitsemassasi paikassa esim. yrityksesi toimitiloissa tai vaikka ulkona luonnossa. Äänitykset hoitava Striimuslainen ohjaa podcastin puhujaa/puhujia mikrofonien ym. huomioon otettavan kanssa tarpeen mukaan. Me hoidamme myös muut tekniikkaan liittyvät päänsäryt, jotta puhuja pääsee keskittymään omaan työhönsä ja ulosantiinsa. Äänitys voidaan tilanteen mukaan hoitaa ns. yhdellä otolla tai osioissa. Äänityspaikkaa valittaessa kannattaa huomioida paikan ääniympäristö, sillä podcastia ei tietenkään kannata äänittää meluisassa miljöössä.

Podcast-it editointi

Editoimme äänitetyn materiaalin. Podcastin editointi tehdään siten, että puhujan/puhujien äänet pääsevät oikeuksiinsa ja podcastia on miellyttävä kuunnella. Editoidessa pystymme tarvittaessa myös korjailemaan mahdollisia odottamattomia häiriöääniä. Lisäämme editointivaiheessa myös mahdollisen lisä-äänituotannon: efektit, jinglet ym.

Podcast-it julkaisu

Julkaisuvalmiin podcastin pyrimme toimittamaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7 vrk sisällä äänityksestä. Tuottamamme podcast toimitetaan sellaisessa muodossa, että se on suoraan julkaistavissa kaikissa suosituimmissa podcast-palveluissa. Mikäli podcast-alustat tai podcastien julkaisu eivät ole sinulle tuttuja juttuja, tuemme tarpeen tullen mielellämme myös podcastien julkaisussa ja voimme niin sovittaessa myös hoitaa julkaisun Spotify, Apple Podcasts ja Google Podcasts -palveluissa.

Podcast-tuotannon kaveriksi voit tilata meiltä seuraavia lisäpalveluja:
• Tunnusmusiikin tai muuta äänituotantoa podcastia elävöittämään
• Podcastillesi sopivan kansikuvan tekeminen

Jaa palvelu somessa:

Miten tilaan?

 1. Tilaa Podcast-it palvelu ja haluamanne lisäpalvelut.
 2. Pidetään suunnittelupalaveri (läpikäydään yhdessä podcastien aiheet, sisällöt ja tavoitteet, sekä sovitaan podcastin äänityspäivä ja -paikka.)
 3. Podcastin äänitys
 4. Striimus editoi Podcastin julkaisukuntoon
 5. Striimus lähettää julkaisukelpoiset tiedostot sinulle tai vaihtoehtoisesti julkaisee ne sovitun julkaisutahdin mukaan.

Minun rooli?

 • Mieti podcastin aihe ja tavoite.
 • Laadi käsikirjoitus tarpeen mukaan, se on hyvä tuki äänittäessä.
 • Tule äänitykseen valmistautuneena ja rennolla mielellä.