Webinaarituotanto Striim-it-palvelu

Striim-it virtuaaliseminaari (1 lähetys)

Helppoa ja toimivaa webinaarituotantoa

 • Yksi webinaari
 • Webinaarin pituus max 60min
 • Striimus hoitaa alustan ja tekniset päänsäryt
 • Yrityksen ilmeen mukainen ulkoasu
 • Ketterä etätuotanto
 • Saat webinaarin jälkeen käyttökelpoista dataa ja liidejä

910,00 

Palvelun hinta ALV 0%. Riippuen fyysisen tuotannon sijainnista palvelun hintaan saatetaan laskutusvaiheessa lisätä myös kilometrikorvaus 0,70 €/km. Tilaus laskutetaan vasta tuotannon yhteydessä.

Palvelukuvaus

Haluaisitko tehdä webinaarin, koulutuksen tai verkkokurssijakson, mutta ei ole aikaa tai intoa perehtyä videotuotannon tekniseen puoleen tai tarvittaviin laitteistoihin? Me autamme mielellämme!

Striim-it virtuaaliseminaari palvelu

Striim-it on palvelu webinaarien (tai muiden videoiden) ketterään tuotantoon etänä. Mahdollistamme Striim-it:llä mieleenpainuvien ja myyvien virtuaaliseminaarien pitämisen ja kehittämisen osana yrityksesi myyntiä ja markkinointia.

Tässä palvelupaketissa tuotamme yhden virtuaaliseminaarin, jonka pituus on max. 60 min. Suunnittelupalaverissa käymme läpi tuotannon kulun ja sovimme kuvaus- tai lähetyspäivän. Lisäksi keskustelemme tallenteen tai lähetyksen aiheesta, sisällöstä ja tavoitteista. Tuotamme videon etänä sovittuna aikana ja sinun tarvitsee vain tulla linjoille ja hoitaa oma osasi. Mikäli haluat kerralla isomman webinaarikokonaisuuden tai -sarjan, tutustu palveluihin: Striim-it webinaarisarja(6 jaksoa) ja Striim-it webinaarisarja (12 jaksoa)

 

Striim-it virtuaaliseminaarin esivalmistelut

Ennen lähetyksiä Striimus luo sovittujen ajankohtien perusteella osallistumislinkin, jonka välitämme asiakkaalle. Tapahtumalle tulee siis live-osallistujia varten linkki, josta pääsee näppärästi mukaan.

Striimus tuottaa webinaarin visuaaliset elementit yrityksesi brändin mukaisesti ja käy viimeistellyt grafiikat läpi yhdessä yrityksen kanssa. Tähän kuuluu sekä webinaarialustan ulkoasu että itse webinaarilähetyksen intro- ja outro-videot, ”lower third” -nimigrafiikat, vesileima-logo, taustat ym. visuaalinen ilme.

Striimus varmistaa, että juontajien tekniset valmiudet ovat riittävät oman tehtävänsä hoitamiseen ja läpikäy/kouluttaa tarvittavat asiat juontajakohtaisesti. Striimus järjestää tarpeen mukaan yhteystestin ja harjoitussession halukkaiden kanssa, jotta live-tilanteessa juontajalla olisi mahdollisimman hyvät valmiudet hoitaa oma hommansa rennosti.

Webinaarien juontajille suositellaan kiinteää verkkoyhteyttä ja hyvää kuulokemikrofoni+web-kamera valmiutta hyvän äänenlaadun takaamiseksi. Jos Teams-tapaamisten osalta tekniikka on toiminut ja ääni kuulunut selkeästi, on henkilöllä yleensä hyvät valmiudet webinaarien juontamiseen. Mikäli webinaareja varten tarvitaan juontajille laitehankintoja tms. kuvan- ja äänenlaadun varmistamiseksi, tekee Striimus myös suosituksia toimivista laitteista. Meillä on kokemusta monenlaisista laitekokoonpanoista ja yhteysratkaisuista erilaisissa striimaus- ja webinaaritilanteissa, joten osaamme tarvittaessa suositella toimiviksi havaittuja laitteita ja toimenpiteitä.

Ketterä Striim-it etätuotanto

Striim-it webinaarituotanto tapahtuu näppärästi etänä Teams-alustaa hyödyntäen. Me hoidamme lähetyksen yhteydet, tekniikan ja muut nippelit ja sinä saat keskittyä olennaiseen, eli omaan työhösi ja lähetyksen sisältöön.

Striimuksen etätuotannon ansiosta webinaarin juontajan tarvitsee vain tulla linjoille vakaan nettiyhteyden päästä n.15min ennen webinaarin alkua. Ensin käydään lyhyesti läpi webinaarilähetyksen juoksutus ja kun aloittamisen aika tulee, vedetään webinaarin sisältö suunnitellusti läpi. Kun webinaari on ohi, voi juontaja heti palata muiden töidensä pariin.

Käytämme modernia ja toimivaa webinaarialustaa, jossa osallistujille voidaan tarjota mahdollisuus kysymyksiin chatti-ikkunassa. Webinaarin aikana alustalla voi myös järjestää esimerkiksi kyselyjä osallistujille.

 

Striim-it webinaarituotannon jälkipyykki

Kunkin webinaarilähetyksen jälkeen striimus toimittaa asiakkaalle osallistujadatan ja saadut liidit kyseisestä lähetyksestä yhden tunnin sisällä webinaarin päättymisestä.

Lähetyskokonaisuuden/tuotantokauden päätteeksi pidetään yhteenvetopalaveri, missä läpikäydään webinaarijaksojen saavutukset ja kehitysideat.

Jaa palvelu somessa:

Miten tilaan?

 1. Tilaa Striim-it virtuaaliseminaari palvelu
 2. Sovitaan suunnittelupalaveri
 3. Suunnittelupalaverissa läpikäydään tuotanto ja sovitaan lähetyspäivä
 4. Striimus luo seminaariin ja live-katselualustalle brändisi mukaisen ilmeen
 5. Striimus varmistaa juontajien teknisen toimintakyvyn
 6. Striimus toimittaa osallistumislinkin lähetykseen
 7. Lähetys pidetään tai tallenne taltioidaan
 8. Striimus toimittaa osallistujadatan asiakkaalle
 9. Lopuksi yhteenvetopalaveri (tarpeen mukaan)

 

Minun rooli?

 • Mieti seminaarin aihe, sisältö ja tavoitteet
 • Auta Striimusta varmistamaan juontajien ja välineiden riittävän varma toiminta
 • Vedä seminaari ja esitä suunnittelemasi sisältö
 • Käy läpi livelähetyksestä saatu data, liidit ja kehitysideat ja ota niistä hyöty irti

 

Striimus Oy

KÄYNTIOSOITE
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä


Ideaparkin 2. kerros, KidZonen yläpuolella

LASKUTUSTIEDOT
Verkkolaskutusosoite: 003732147402
Operaattori: Maventa (003721291126)

Y-tunnus: 3214740-2

Virtuaaliset käyntikortit

Miska
Aleksi