Striim-it Webinaari+ (3 lähetystä)

Helppoa ja toimivaa webinaarituotantoa

 • Kolme webinaarilähetystä
 • Webinaarin pituus max 60min
 • Striimus hoitaa yhteydet ja tekniset päänsäryt
 • Yrityksen ilmeen mukainen ulkoasu
 • Ketterä webinaaripalvelu etätuotantona

1.460,00 

Palvelun hinta ALV 0%. Riippuen fyysisen tuotannon sijainnista palvelun hintaan saatetaan laskutusvaiheessa lisätä myös kilometrikorvaus 0,70 €/km. Tilaus laskutetaan vasta tuotannon yhteydessä.

Palvelukuvaus

Haluaisitko tehdä webinaareja mutta ei ole aikaa tai intoa perehtyä videotuotannon tekniseen puoleen tai tarvittaviin laitteistoihin? Me autamme mielellämme!

Striim-it Webinaari+ webinaarituotantopalvelu

Striim-it on palvelu webinaarien ja muiden livelähetysten ketterään tuotantoon etänä. Striim-it Webinaari+ palvelu tapahtuu 100% etänä ja se tuottaa teille konkreettista dataa myöhempään hyötykäyttöön ja tavoitteiden mittaamiseen. Lisäksi tuotannossa tekninen tuki on jatkuvasti läsnä ja vastaa puolestanne kaikesta lähetykseen liittyvästä, jotta teidän ei tarvitse muuta kuin keskittyä sisällön esittämiseen.

Tässä palvelupaketissa tuotamme kanssanne kolme webinaaria. Suunnittelupalaverissa käymme läpi tuotannon kulun ja sovimme lähetyspäivät. Lisäksi keskustelemme lähetyksien aiheesta, sisällöstä ja tavoitteista. Tuotamme webinaarit etänä sovittuina aikoina ja teidän tarvitsee vain tulla linjoille Teams-yhteydellä ja hoitaa oma osuutenne, eli asiantuntijan rooli.

Striim-it esituotanto ja Striimus LIVE -alusta

Striimus tuottaa lähetysten visuaaliset elementit yrityksesi brändin mukaisesti ja käy viimeistellyt grafiikat läpi yhdessä teidän kanssa. Halutessanne lähetyksessä voidaan myös hyödyntää virtuaalista studiotilaa, mihin esittäjät ja esitys upotetaan ja saadaan aikaan immersiivisempi kokemus katsojalle.

Saatte Striimukselta myös lähetyksille omat yksilölliset tapahtumalinkit Striimus LIVE -verkkoalustalle, mihin katsojat voidaan ohjata rekisteröitymään tuleviin tai käynnissä oleviinn lähetyksiin ja missä he voivat katsoa webinaaria ja osallistua mukaan chat-keskustelun kautta. Alustalla on käytössä myös sähköposti-ilmoitukset rekisteröityneille katsojille.

Striim-it yhteystestaukset ja tekninen avustus

Striimus varmistaa, että juontajien tekniset valmiudet ovat riittävät oman tehtävänsä hoitamiseen ja läpikäy/kouluttaa tarvittavat asiat juontajakohtaisesti. Striimus järjestää tarpeen mukaan yhteystestin ja harjoitussession halukkaiden kanssa, jotta live-tilanteessa juontajalla olisi mahdollisimman hyvät valmiudet hoitaa oma hommansa rennosti.

Webinaarien juontajille suositellaan kiinteää verkkoyhteyttä ja hyvää kuulokemikrofoni+web-kamera valmiutta hyvän äänenlaadun takaamiseksi. Jos Teams-tapaamisten osalta tekniikka on toiminut ja ääni kuulunut selkeästi, on henkilöllä yleensä hyvät valmiudet webinaarien juontamiseen. Mikäli webinaareja varten tarvitaan juontajille laitehankintoja kuvan- ja äänenlaadun varmistamiseksi, tekee Striimus myös suosituksia toimivista laitteista. Meillä on kokemusta monenlaisista laitekokoonpanoista ja yhteysratkaisuista erilaisissa striimaus- ja webinaaritilanteissa, joten osaamme tarvittaessa suositella toimiviksi havaittuja laitteita ja toimenpiteitä.

Ketterä Striim-it etätuotanto

Striim-it etävideotuotanto tapahtuu näppärästi etänä Teams-alustaa hyödyntäen. Me hoidamme lähetysten fasilitoinnin, yhteydet, tekniikan ja muut tekniset nippelit ja sinä saat keskittyä olennaiseen, eli omaan työhösi ja lähetyksien sisältöön.

Striimuksen etätuotannon ansiosta webinaarin juontajan tarvitsee vain tulla linjoille vakaan nettiyhteyden päästä n.15min ennen webinaarin alkua. Ensin käydään lyhyesti läpi webinaarilähetyksen juoksutus ja kun aloittamisen aika tulee, vedetään webinaarin sisältö suunnitellusti läpi. Kun webinaari on ohi, voi juontaja heti palata muiden töidensä pariin.

Lähetykset striimataan oletuksena Striimus LIVE -verkkoalustalle mahdollisimman hyvän katsojadatan saamiseksi. Lähetyksen jälkeen toimitamme teille videotallenteen lähetyksestä, sekä datan lähetykseen rekisteröityneistä katsojista.

Striim-it lisäkuvausaika

Striim-it etävideotuotannon hintaan sisältyy maksimissaan 60 minuutin edestä kuvattua sisältöä. Tallenteen kesto mitataan introsta outroon. Tuotannot voivat olla myös pidempiä, jolloin lisähinta peritään ylittävältä ajalta 15min porrastuksilla. Hinta on 35,00 € / 15min (alv 0%).

Jaa palvelu somessa:

Palvelun vaiheet

 1. Tilaa Striim-it Webinaari+ palvelu
 2. Suunnittelupalaveri
 3. Graafinen esituotanto
 4. Esiintyjille kalenterikutsut
 5. Tapahtumalinkit katsojia varten
 6. Materiaalikatselmus
 7. Yhteystestaus ja tekninen tuki
 8. Livelähetysten ohjaus ja striimaus
 9. Tallenteiden toimitus
 10. Rekisteröinti- ja katsojadatan toimitus

Asiakkaan tehtävät

 • Mieti webinaarien aiheet, sisällöt ja tavoitteet
 • Auta Striimusta varmistamaan juontajien ja välineiden riittävän varma toiminta
 • Juontakaa lähetykset ja esittäkää suunnittelemanne sisällöt
 • Hyötykäyttäkää saatua dataa ja tallenteita