Tuotekuva, Striim-it webinaarituotanto

Striim-it webinaarisarja (6 jaksoa)

Helppoa ja toimivaa webinaarituotantoa

 • 6:n webinaarijakson tuotantokausi
 • Yhden jakson pituus max 45min
 • Striimus hoitaa alustan ja tekniset päänsäryt
 • Yrityksen ilmeen mukaiset webinaarit
 • Ketterä etätuotanto
 • Saat jaksojen jälkeen käyttökelpoista dataa ja liidejä

1.890,00 

Palvelun hinta ALV 0%. Riippuen fyysisen tuotannon sijainnista palvelun hintaan saatetaan laskutusvaiheessa lisätä myös kilometrikorvaus 0,70 €/km. Tilaus laskutetaan vasta tuotannon yhteydessä.

Palvelukuvaus

Haluaisitko tehdä webinaarin, mutta ei ole aikaa tai intoa perehtyä webinaarituotannon tekniseen puoleen tai tarvittaviin laitteistoihin? Me autamme mielellämme!

Striim-it webinaarituotantopalvelu

Striim-it on palvelu toistuvien webinaarien ketterään tuotantoon. Mahdollistamme Striim-it:llä mieleenpainuvien ja myyvien webinaarien pitämisen ja kehittämisen osana yrityksesi myyntiä ja markkinointia.

Tässä palvelupaketissa tuotamme yhden 6 jakson mittaisen webinaarituotantokauden. Yhden jakson pituus max. 45min. Suunnittelupalaverissa käymme läpi tuotannon kulun ja sovimme lähetyspäivät. Lisäksi keskustelemme webinaarien aiheista, sisällöistä ja tavoitteista. Tuotamme webinaarit etänä sovittuina aikoina ja sinun tarvitsee vain tulla linjoille ja hoitaa oma osasi. Mikäli haluat kerralla isomman webinaarikokonaisuuden, tutustu tuotteeseen: Striim-it webinaarituotanto (12 jaksoa)

 

Striim-it webinaarituotannon esivalmistelut

Ennen lähetyksiä Striimus luo sovittujen ajankohtien perusteella osallistumislinkit, jotka välitämme asiakkaalle. Jokaiselle tapahtumalle tulee siis live-osallistujia varten linkki, josta pääsee näppärästi mukaan.

Striimus tuottaa webinaarien visuaaliset elementit yrityksesi brändin mukaisesti ja käy viimeistellyt grafiikat yhdessä yrityksen kanssa. Tähän kuuluu sekä webinaarialustan ulkoasu, että itse webinaarilähetyksen intro ja outro-videot, ”lower third” -nimigrafiikat, vesileima-logo, taustat ym. visuaalinen ilme.

Striimus varmistaa, että juontajien tekniset valmiudet ovat riittävät oman tehtävänsä hoitamiseen ja läpikäy/kouluttaa tarvittavat asiat juontajakohtaisesti. Striimus järjestää tarpeen mukaan yhteystestin ja harjoitussession halukkaiden kanssa, jotta live-tilanteessa juontajalla olisi mahdollisimman hyvät valmiudet hoitaa oma hommansa rennosti.

Webinaarien juontajille suositellaan kiinteää verkkoyhteyttä ja hyvää kuulokemikrofoni+web-kamera valmiutta hyvän äänenlaadun takaamiseksi. Jos Teams-tapaamisten osalta tekniikka on toiminut ja ääni kuulunut selkeästi, on henkilöllä yleensä hyvät valmiudet webinaarien juontamiseen. Mikäli webinaareja varten tarvitaan juontajille laitehankintoja tms. kuvan- ja äänenlaadun varmistamiseksi, tekee Striimus myös suosituksia toimivista laitteista. Meillä on kokemusta monenlaisista laitekokoonpanoista ja yhteysratkaisuista eri laisissa striimaus- ja webinaaritilanteissa, joten osaamme tarvittaessa suositella toimiviksi havaittuja laitteita ja toimenpiteitä.

Ketterä Striim-it etätuotanto

Striim-it webinaarituotanto tapahtuu näppärästi etänä. Me hoidamme webinaarin yhteydet, tekniikan ja muut nippelit ja sinä saat keskittyä olennaiseen, eli omaan työhösi ja webinaarin sisältöön.

Striimuksen etätuotannon ansiosta webinaarin juontajan tarvitsee vain tulla linjoille vakaan nettiyhteyden päästä n.15min ennen webinaarin alkua. Ensin käydään lyhyesti läpi webinaarilähetyksen juoksutus ja kun aloittamisen aika tulee, vedetään webinaarin sisältö suunnitellusti läpi. Kun webinaari on ohi, voi juontaja heti palata muiden töidensä pariin.

Käytämme modernia ja toimivaa webinaarialustaa, jossa osallistujille voidaan tarjota mahdollisuus kysymyksiin chatti-ikkunassa. Webinaarin aikana alustalla voi myös järjestää esimerkiksi kyselyjä osallistujille.

 

Striim-it webinaarituotannon jälkipyykki

Kunkin webinaarilähetyksen jälkeen striimus toimittaa asiakkaalle osallistujadatan ja saadut liidit kyseisestä lähetyksestä yhden tunnin sisällä webinaarin päättymisestä.

Lähetyskokonaisuuden/tuotantokauden päätteeksi pidetään yhteenvetopalaveri, missä läpikäydään webinaarijaksojen saavutukset ja kehitysideat.

Jaa palvelu somessa:

Miten tilaan?

 1. Tilaa Striim-it webinaarituotantopalvelu
 2. Sovitaan suunnittelupalaveri
 3. Suunnittelupalaverissa läpikäydään tuotanto ja sovitaan lähetyspäivät
 4. Striimus luo webinaarilähetykseen ja webinaarialustalle brändisi mukaisen ilmeen
 5. Striimus varmistaa juontajien teknisen toimintakyvyn
 6. Striimus toimittaa osallistumislinkit lähetyksiin
 7. Webinaarilähetykset pidetään
 8. Striimus toimittaa osallistujadatan ja mahdolliset liidit
 9. Lopuksi yhteenvetopalaveri

 

Minun rooli?

 • Mieti webinaarien aiheet, sisällöt ja tavoitteet
 • Auta Striimusta varmistamaan juontajien ja välineiden riittävän varma toiminta
 • Vedä webinaarit ja esitä suunnittelemasi sisältö
 • Käy läpi webinaareista saatu data, liidit ja kehitysideat ja ota niistä hyöty irti

 

Striimus Oy

KÄYNTIOSOITE
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä


Ideaparkin 2. kerros, KidZonen yläpuolella

LASKUTUSTIEDOT
Verkkolaskutusosoite: 003732147402
Operaattori: Maventa (003721291126)

Y-tunnus: 3214740-2

Virtuaaliset käyntikortit

Miska
Aleksi