Palvelulogo Podcast-it podcast-palvelu, podcast-tuotanto

Podcast-tuotanto palveluna: Podcast-it

Tuo esille yrityksesi imagoa ja osaamista tai edistä omaa henkilöbrändiäsi helposti kulutettavien podcastien avulla. Striimus Podcast-it podcast-tuotantopalvelu tekee podcastin tekemisestä helppoa ja ketterää! Sinun ei tarvitse miettiä äänituotannon tai laitteistojen teknisyyttä vaan me hoidamme taustatyöt puolestasi. Sinä saat keskittyä Podcastin teon pääasiaan eli puhumiseen.

Palvelulogo Podcast-it podcast-palvelu, podcast-tuotanto
Striimuksen tuotantopalvelut Podcast-it palvelukategoriassa.
Tuotekuva Podcast-it podcast-tuotantopalvelu
Podcast-it podcast-tuotanto (1 jakso)
450,00  alv 0%
Tuotekuva Podcast-it podcast-tuotantopalvelu
Podcast-it podcast-tuotanto (tuotantokausi, max 6 jaksoa)
1.370,00  alv 0%
Oletko miettinyt podcastia yhtenä osana yrityksesi markkinointia tai omaa henkilöbrändiäsi? Tuntuuko podcast-tuotanto välineineen vaikealta lähestyä? Paljonko Podcastin tekeminen maksaa?

Podcast-it tekee ammattitasoisesta podcast-tuotannosta helppoa

Striimuksen Podcast-it palvelu on yrityksille tai asiantuntijoille suunnattua podcast-tuotantoa hyvällä laadulla, mutta helposti. Podcast-it palvelun avulla saat keskittyä olennaiseen ja me hoidamme muun. Podcast-it palveluun kuuluu koko tuotannon tekninen osa äänityksineen ja editointeineen. Palvelun kylkeen voit tilata meiltä kätevästi lisäpalveluna myös muuta äänituotantoa kuten tunnussävelmän podcastillesi tai kivan kuvan podcastillesi ns. kansikuvaksi.

Kenelle Podcast-it palvelu sopii?

Podcast-it palvelu sopii yrityspodcasteille, henkilöbrändeille, asiantuntijoille, viihdyttäjille, höpöttelijöille ja muille ammatillisen maailman podcast-ihmisille. Podcast-konkareille palvelu tarjoaa mahdollisuuden hoitaa rutiinihomma näppärästi ja podcast-untuvikoille palvelu tarjoaa helpon tavan tutustua uuteen mediamuotoon.

Olipa Podcast-missionasi sitten jakaa hyödyllistä tietoa, keskustella syväluotaavasti alasi trendeistä tai tehdä brändityötä tavalla, joka nyt vain sattuu olemaan sinulle luontaista, niin Podcast-it palvelulla saat juttutuokiot laadulla purkkiin.

Podcast-it palvelulla saat laadukkaan tuotannon podcastillesi, vaikka et kuuluisi niihin ihmisiin, joita kiinnostaa perehtyä erilaisiin podcast-mikrofoneihin, äänipöytiin, äänitysakustiikkaan ja ohjelmiin. Jos taas edellä mainitut kiinnostaisivat kovasti, mutta äänitekniikan maailmaan sukeltaminen ei mahdu kalenteriisi tai budjettiisi, niin silloinkin Podcast-it on oiva ratkaisu.

Mitä Podcast-tuotanto maksaa?

Tuntihinnoittelut ovat ostaessa hieman vaikeita, varsinkin kun editoinnin ja muun jälkituotannon tunteja on vaikea täysin tietää etukäteen, joten me olemme tehneet Podcast-it palveluun selkeät paketit, joilla on selkeät hinnat.

Jos haluat tehdä vain yhden podcast-jakson, niin Podcast-it (1 jakso) on sinua varten tai jos kiikarissa on heti tuotantokausi, niin Podcast-it (tuotantokausi, max. 6 jaksoa) on oikea valinta. Mikäli nämä tuotantopaketit eivät aivan vastaa sinun tarvettasi, niin laita meille tarjouspyyntö, niin vastaamme siihen pian selkeän tarjouksen ja selkeän hinnan muodossa.

Missä podcast jaksot voi äänittää?

Olemme äänittäneet podcasteja joen rannalla, omassa studiossa ja vuokrattavissa työtiloissa. Toisinsanoen podcast jaksoja voidaan äänittää monenlaisissa ympäristöissä, mutta yleisesti toiveet tilalta on rauhallisuus, suhteellinen hiljaisuus

Lue lisää

Miten podcastin tuotanto tapahtuu käytännössä?

Striimuksen Podcast-it palvelu koostuu suunnittelu-/aloituspalaverista, äänityspäivästä ja editointipäivästä. Valmiin kauden saa julkaistuksi viimeistään kahden viikon sisään äänityksestä. Suunnittelu-/aloituspalaveri on valinnainen prosessi niille tahoille, joille esimerkiksi

Lue lisää

Miten podcastin suosio rakentuu?

Yleisesti podcastien suosion nousu ottaa aikansa, mutta ihmisten löydettyä sarjasi se on korvaamatonta sisältömarkkinointimateriaalia. Toisin kuin muussa sisältömarkkinoinnissa, niin podcasteissa sisällön kulutusmäärät kasvavat päinvastaisessa järjestyksessä.

Lue lisää

Podcast-tuotanto esimerkki: H. Asselmoilanen

Striimuksen tuottama podcast-sarja organisaatiopsykologian asiantuntijoilta

Henkilöarvioinnin erikoisyrityksen Asselmointi Oy:n Juho Toivola ja Matti Jaakkola halusivat kokeilla podcastia yhtenä markkinoinnin muotona. Juho ja Matti halusivat jonkun muun hoitamaan podcastin ääniteknisen tuotannon, jotta he saavat rauhassa keskittyä sisältöön. He valitsivat tuotantokumppanikseen Striimuksen ja pian olikin ensimmäinen kausi H. Asselmoilanen -podcastia purkissa. Eikä podcast jäänyt pelkäksi kokeiluksi, vaan nyt sitä on julkaistu Striimuksen tuottamana jo monta tuotantokautta.

Mikäli organisaatiopsykologien kannanotot työelämän ilmiöihin kiinnostavat, voit kuunnella Juhon ja Matin jutustelua Spotify, Apple Podcasts ja Google Podcasts -alustoilta. Vaikka kyse onkin henkilöarviointiyrityksen podcastista, on aiheet valikoitu niin, että ei tarvitse olla rekrytointiammattilainen tai HR-vastaava pysyäkseen mukana jutun juonessa. Kansankielistetty ja huumorilla sävytetty sisältö mahdollistaa laajan kuuntelijakunnan ja tarjoaa hyvää sisältöä tai vähintään viihdykettä kenen tahansa kuuntelijan korville.

H. Asselmoilanen podcasteissa Striimus vastaa tuotannosta eli äänisuunnittelusta, äänityksestä ja editoinnista julkaisukelpoiseen muotoon.

Aiemmat tuotannot

Tarinoita Striimuksen aiemmista mediatuotannoista.