Palvelulogo Klip-it videotuotanto videopalvelu

Videotuotanto palveluna: Klip-it

Ketterä videotuotanto helposti Striimukselta. Tee vaikutus kohderyhmääsi lyhyillä ja visuaalisesti vaikuttavilla videoklipeillä. Teroita sisäistä ja ulkoista viestintääsi ja vakuuta kohderyhmäsi esiintymällä omana itsenäsi niin asiakkaillesi, kuin myös yrityksesi henkilöstölle tai omistajille. Me hoidamme tuotannon ja sinä saat keskittyä asiaasi.

Palvelulogo Klip-it videotuotanto videopalvelu
Striimuksen tuotantopalvelut Klip-it palvelukategoriassa.
Tuotekuva, Klip-it videotuotanto
Klip-it videotuotanto (1 videoviesti)
350,00  alv 0%
Tuotekuva, Klip-it videotuotanto, 2 videoviestiä
Klip-it videotuotanto (2 videoviestiä)
590,00  alv 0%
Tuotekuva, Klip-it videotuotanto, 4 videoviestiä
Klip-it videotuotanto (3-4 videoviestiä)
850,00  alv 0%
Mietitkö uusia tapoja saavuttaa kohderyhmäsi? Olisiko organisaation sisällä parempi viestiä videolla, kuin sähköpostitse tai palavereissa? Haluatko varmistua, että kaikki saavat saman sisällön kerralla?

Klip-it – Ammattimaiset videoviestit helposti

Striimuksen Klip-it palvelu on yrityksille ja asiantuntijoille suunnattu videotuotantopalvelu, jonka idea on yksinkertainen: Ketterä videotuotanto, jossa tehdään laadukas videomuotoinen viesti kohderyhmällesi. Klip-it palveluun kuuluu videon ammattimainen kuvaus joko striimuksen studiolla tai muussa valitsemassasi paikassa ja ammattimainen editointi oman brändi-ilmeesi mukaiseksi. Saat julkaisuvalmiin, tavoitteeseesi sopivan ja visuaalisesti vaikuttavan videoklipin. 

 

Kenelle Klip-it palvelu sopii? 

Klip-it palvelu on suunnattu omien alojensa ammattilaisille ja asiantuntijoille, joiden tavoitteena on tavalla tai toisella viestiä ja vaikuttaa. Kohderyhmäsi voi olla vaikkapa yrityksesi asiakkaat, -nykyiset ja tulevat työntekijät, -osakkeenomistajat tai yhteistyökumppanisi. Olipa kyseessä sitten somevideo, rekryvideo, katsaus ajankohtaisiin asioihin tai uuden palvelun tai tuotteen lanseeraus, laadulla tuotettu lyhyt video lisää viestisi vaikuttavuutta todella paljon. 

 

Selkeät paketit, selkeät hinnat 

Videotuotantoa tehdään usein pelkästään tarjousten pohjalta, mutta me olemme tehneet Klip-it konseptista selkeitä paketteja selkeillä hinnoilla. Eikö kuulostakin hyvältä? Ketterä videotuotanto selkeässä palvelupaketissa, selkeä hinta ja ammattimaisen vaikuttava lopputulos. 

 

Miksi pitäisi tehdä videoviestintää?

Videoviestinnällä erotut eduksesi ja se puree kohderyhmään kirjoitettua viestiä tehokkaamiin. Omalla persoonalla esiintyminen herättää myös luottamusta riippumatta siitä, onko viestin sisältö positiivista tai negatiivista. Säästät

Lue lisää

Videotuotanto esimerkki: Omavoiman videoviestit

Sähköyhtiön asiakas -ja sidosryhmäviestintää videoiden avulla.

Omavoima on merkittävä energiaratkaisuiden myyjä niin kuluttaja- kuin yritysrajapinnassa Länsi-Suomessa ja Pirkanmaalla. Yhtiöllä on noin 65000 asiakasta ympäri Suomea.

Jesse Ruotsalainen astui yhtiön toimitusjohtajan saappaisiin syyskuussa 2021. Hänellä alkoi nopeasti kyteä ajatus tehdä omannäköistä viestintää yhtiön asiakkaille, työntekijöille sekä Omavoima Oy:n osakasyhtiöille. Yhdessä Omavoiman kanssa Striimus kehitti nykyaikaisen, helpon ja kustannustehokkaan tavan tuottaa yrityksen näköistä ja osuvaa videoviestintää. Suunnitellessamme konseptia, tärkeimmäksi jalustalle nostettiin helppous ja ketteryys asiakkaalle. Asiakkaan ei tarvitsisi huolehtia muusta, kuin viestittävän asian laatimisesta ja kuvauksiin saapumisesta.

Videot toteutetaan väriavaintamalla. Tämä mahdollistaa videon taustottamisen yrityksen ilmeellä  ja kuvatun henkilön sijoittamisen taustaa vasten. Loimme myös Omavoimalle intro -ja outrovideot, joita hyödynnetään kaikissa videoissa. Omavoima oli toiminut esimerkillisesti markkinointityössään ja saimme heiltä käyttöön videoita varten uunituoreen musiikin ja äänijinglen.

Videoita tehdään kahdella erilaisella teemalla. Asiakasviestintä, johon on sisältynyt sähkömarkkinakatsauksia, sekä viestintä asiakasta hyödyttävistä uusista tai parannelluista palveluista ja sidosryhmäviestintä, johon on sisältynyt sähkömarkkinakatsauksia ja tulevaisuuden näkymiin, sekä toimintaan liittyvistä muutoksista ja parannuksista viestimistä.

Katso video

Aiemmat tuotannot

Tarinoita Striimuksen aiemmista mediatuotannoista.