Palvelulogo Striim-it webinaarituotanto webinaaripalvelu

Virtuaalitapahtumien tuotanto palveluna: Striim-it

Ketterästi etänä tapahtuva virtuaalitapahtumien tuotanto nostaa webinaarit, koulutukset, myyntitapaamiset ja muut virtuaalitapahtumat uudelle tasolle. Vakuuta kohderyhmäsi, jaa asiantuntijuuttasi ja vahvista brändiäsi ketterillä, mutta visuaalisesti vaikuttavilla ja mieleenpainuvilla virtuaalisilla kohtaamisilla. Generoi liidejä tehokkaasti nykyaikaisella viestinnän tavalla, jolla saat konkreettista dataa myynnin kehittämiseen. Striimuksen Striim-it etätuotantopalvelu tekee virtuaalitapahtumien tekemisestä sopivan helppoa.  

Palvelulogo Striim-it webinaarituotanto webinaaripalvelu
Striimuksen tuotantopalvelut Striim-it palvelukategoriassa.
Webinaarituotanto Striim-it-palvelu
Striim-it virtuaaliseminaari (1 lähetys)
910,00  alv 0%
Kaipaavatko webinaarisi jotain, mikä tekisi niistä vaikuttavampia? Pitäisikö myyntiprosessiasi tuoda ketterään digiaikaan? Miltä kuulostaisi vaikuttavat virtuaalitapahtumat ketterällä etätuotannolla?

Erotu etäkokousmassasta! Striim-it virtuaalitapahtumien tuotantopalvelu nostaa webinaarit, koulutukset ja muut virtuaalitapahtumat uudelle tasolle helposti ja ketterästi etänä.

Laadukkaan ja ammattimaisen webinaarin tai muun virtuaalitapahtuman pitämisessä riittää työtä jo sisällön suunnittelussa, saati sitten teknisellä puolella. Striimuksen Striim-it palvelun ideana on tehdä hyvän webinaarin/webinaarisarjan tai muun virtuaalitapahtuman pitäminen mahdollisimman helpoksi ja samalla massasta erottuvaksi. Me hoidamme webinaarialustan ja tekniikan, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen, eli omaan työhösi. Koko homma onnistuu täysin etätuotantona. 

  • Erotu ja tee vaikutus – Striim-it palvelulla nostat webinaarien, koulutusten tai muiden virtuaalitapahtumien tasoa helposti
  • Keskity olennaiseen – Ketterä etätuotantomme hoitaa tekniset päänsäryt ja sinä saat keskittyä omaan työhösi.
  • Tuttua ja turvallista – Striim-it -tuotanto toimii mainiosti esim. kaikille tutussa Microsoft Teams ympäristössä. Voit siis vetää vaikuttavamman virtuaalitapahtuman juuri sieltä mistä itse haluat ja tutuilla työkaluilla.

 

Kenelle Striim-it palvelu sopii? 

Striim-it palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat tavoittaa kohderyhmänsä tehokkaasti ja mieleenpainuvasti. Oli kyseessä sitten myyntiesittely, koulutus tai vaikkapa sisäinen kehitystyöstö, niin virtuaalinen formaatti mahdollistaa viestisi selkeän esittämisen aiheeseen sopivin tehokeinoin. 

 

Myös vuorovaikutus kohderyhmän kanssa onnistuu Striim-it palvelussa esimerkiksi chatin tai kyselyjen muodossa. Virtuaalitapahtumista on siis moneksi ja olipa tähtäimessäsi sitten uusasiakashankinta, olemassaolevien asiakkaiden aktivointi, omien työntekijöiden- tai kumppaniyritysten koulutus tai jokin muu tavoite, on Striim-it varteenotettava työkalu. 

 

Selkeät paketit ja selkeät hinnat virtuaalitapahtumien tuotannolle

Virtuaalitapahtumien tuotannot saattavat olla työläitä omin voimin tehtynä ja kalliita ostettuna. Me olemme tuotteistaneet selkeät paketit, joilla on selkeät hinnat, jotta Striim-it palvelu olisi sinulle alusta alkaen helppo ja ketterä apu virtuaalitapahtumien tason nostamiseen. 

Miten webinaarisarja kannattaa rakentaa?

Suppilomalli toimii ensimmäisten webinaarien rakenteen lähtökohtana hienosti. Suunnittele sarja, jonka ensimmäinen osa toimii sisäänheittäjänä aiheeseen ja on katsojan kannalta kevyttä sisäistettävää. Sarjan loput osat porrastetusti

Lue lisää

Miksi pitäisi tehdä webinaareja?

Webinaarit ovat yksi modernin liike-elämän keihäänkärjistä. Niiden avulla tuot oman asiantuntijuuden katsojan nähtäville ja varmistut, että katsojat saavat aina ajantasaista tietoa. Lisäksi potentiaaliset asiakkaat saavat

Lue lisää

Miten webinaarit voivat olla myynnin tuki?

Avainsana on toistuvuus. Webinaarit käsitetään yleisesti kertaluontoisena puristuksena, mikä sopii yleisesti vain julkistuksiin, koulutuspäiviin ja hybriditapahtumiin. Kertaluontoisuus kuitenkin asettaa yksittäiselle webinaarilähetykselle suhteettomat odotusarvot ja toimii

Lue lisää

Webinaarituotanto esimerkki: Robotiikan ABC

Webinaarisarja ohjelmistorobotiikan asiantuntijayritykseltä.

Striimus siivitti ohjelmistorobotiikan ilosanomaa lähelle ja kauas yhdessä ohjelmistorobotiikan saralla työskentelevän MOST Digital Oy:n kanssa. Keväällä 2022 MOST Digital halusi kertoa ohjelmistorobotiikan perusteista ja mahdollisuuksista isolle yleisölle, joten aiheesta rakennettiin neliosainen webinaarisarja, jota toistettiin ensin kotimaisille markkinoille ja sen jälkeen ulkomaille yhteensä kahdeksan jakson verran.

Webinaarien toteutuksessa testattiin täysin etänä tapahtuvaa tuotantomallia onnistuneesti. Täysin etänä tapahtuva tuotanto mahdollisti asiantuntijan osallistumisen Rovaniemeltä ja juontajan osallistumisen Helsingistä samalla kun Striimuksen leikkaamo paketoi kokonaisuuden nätiksi Lempäälän toimipisteeltä käsin.

MOST Digital vastasi itsenäisesti lähetysten markkinoinnista ja lähetyspäivänä rekisteröityneet katsojat saapuivatkin katsojalinkin kautta seuraamaan webinaaria. Perinteisten kaupallisten kanavien, kuten YouTuben, sijaan käytettiin täysin virtuaalisia tapahtumia varten rakennettua alustaa, mikä mahdollistaa visuaalisen räätälöinnin, sekä katsojan osallistamisen esimerkiksi lähetyksen aikaisia kyselyitä hyödyntäen.

Lähetysten jälkeen MOST Digital sai listan lähetykseen rekisteröityneistä katsojista, sekä videon koko lähetyksestä, jonka he latasivat sitten julkisesti katsottavaksi omalle YouTube kanavalleen.

Katso video

Aiemmat tuotannot

Tarinoita Striimuksen aiemmista mediatuotannoista.