Buildie esittelyvideo

Teimme Buildie:lle yhden tuote-esittelyvideon kahtena versiona - yhden messukäyttöön ja toisen yleisempään käyttöön. Videon tehtävänä oli tuoda esille Buildien uusia ominaisuuksia.

Teimme Buildie:lle yhden tuote-esittelyvideon kahtena versiona – yhden messukäyttöön ja toisen yleisempään käyttöön. Videon tehtävänä oli tuoda esille Buildien uusia ominaisuuksia.
Teimme Buildielle “Uutta Buildiella” -esittelyvideon.

Buildie on helppokäyttöinen ja kattava työkalu infran hallintaan. Lisää itse tuotteesta löydät buildien nettisivuilta.

Syksyllä 2021 järjestettiin koronatauon jälkeen ensimmäisiä isompia messutapahtumia ja messujen järjestyminen varmistui aika lähellä itse messuajankohtaa. Buildielaisillekin iski akuutti tarve saada tuotteen uusia ominaisuuksia esille messuille sopivassa videomuodossa ja me pääsimme heitä siinä tarpeessa auttamaan. Saimme buildielta hyvän käsikirjoituksen siihen, mitä tuotteen ominaisuuksia videolle pitää saada ja rakensimme siitä messuvideon. Lisäksi teimme videosta myös toisen, yleiskäyttöön soveltuvan version ilman messuihin kohdistettua sisältöä.

Buildien markkinointipäällikkö Jaana Hatanpää summasi yhteistyötä seuraavasti:
Mielestäni Striimuslaiset saivat erinomaisesti kiinni tarpeistamme ja tehtyä annetulla budjetilla hyvin toimivan videon messuille. Pikkumuutoksella saimme myös yleisvideon aiheesta. Striimuksen kanssa oli todella vaivatonta hoitaa homma maaliin, vaikka aikataulu oli tiukka.