Tapahtumatuotanto

On kyseessä sitten pieni tai iso tapahtuma, tärkeintä on nostaa esitys pääosaan visuaalisia toteutuksia ja laadukasta äänentoistoa hyödyntämällä.

Tarvitseeko seuraavan tapahtumasi tuotanto vahvaa kokonaisosaamista? Haluatko järjestää yrityksesi vuosijuhlan kunniaksi näyttävän seminaarin? Kaipaatko seurasi seuraaviin turnajaisiin menoa ja melskettä?

Tapahtuman teknisen tuotannon järjestäminen on monivaiheinen prosessi, jonka ymmärtäminen ja hallitseminen vaatii erityisosaamista. Striimuksen monipuolinen osaamispaletti on kuin kotonaan tapahtumien järjestämisessä, sillä hallitsemme pedantin suunnittelun ja prosessihallinnan lisäksi myös esi- ja livetuotantoon vaadittavat taidot, kuten videon, äänen, grafiikan ja valojen toteutukset, sekä ajamisen livenä.

Hyvän tapahtuman tunnusmerkkejä on:

  • Katsojalle selkeä. Käytettävissä olevan tekniikan mahdollisuuksista täytyy koostaa harkittu ja toisiaan tukeva kokonaisuus, jotta katsojan huomio tapahtumaa kohden vahvistuu, eikä häiriinny.
  • Mietitty rytmitys. On hetkiä, jolloin vähempi on parempi ja on hetkiä, jolloin pitää tykittää täysillä. Dynaamisen tuntuinen tapahtuma tuo katsojalle tasapainoisesti elämyksen ja hengähdyksen hetkiä.
  • Erikoistilanteiden huomioiminen. Pääsääntöisesti tapahtuma noudattaa ennaltamääritettyä suunnitelmaa, mutta toisinaan tapahtuu poikkeuksia. Näihin poikkeuksiinkin on hyvä olla varautunut, jotta tapahtuma ei jumahda yllättävään muutokseen.
  • Audiovisuaalinen vaikuttavuus. Tapahtumassa käytössä olevaa tekniikkaa on hyvä hyödyntää mahdollisimman laaja-alaisesti ja erityisesti digipintojen osalta kannattaa brändin tarjoamaa visuaalista ilmettä viljellä runsaasti.

 

Lopputuloksena syntyy elämyksellinen tapahtuma, joka jättää katsojaansa lähteämättömän vaikutuksen. Kokonaisuus on myös mahdollista striimata, jolloin tapahtumaa pääsee seuraamaan myös ne, jotka eivät ole livenä paikalla.

Striimus tuottaa tapahtumia haluamassasi sijainnissa ja eritoten Ideaparkin Bläk Boks™ -areenalla. Tuotannon toteutus alkaa yhteisestä kartoituspalaverista, jonka voitte varata kenelle tahansa Striimuslaiselle.

Aiemmat tuotannot

Tarinoita Striimuksen aiemmista tuotannoista.

Striimuslaiset

Varaa aika haluamasi Striimuslaisen kanssa.

Miska
Aleksi