Tuotekuva, Klip-it videotuotanto

Klip-it videotuotanto (1 videoviesti)

Helppoa ja nopeaa videotuotantoa vaikuttavaan videoviestintään.

 • 1 videoviesti, valmiin videon pituus max 5min
 • Kuvaamme videon ammattilaiskalustolla.
 • Kuvaus ketterästi Striimuksen studiolla tai muussa valitsemassasi paikassa.
 • Brändi-ilmeesi mukainen editointi.
 • Sopii sisäiseen tai ulkoiseen viestintään ja -markkinointiin, somevideoihin ym.
 • Julkaisuvalmis video toimitetaan 4 arkipäivän kuluessa kuvauspäivästä.

350,00 

Palvelun hinta ALV 0%. Riippuen fyysisen tuotannon sijainnista palvelun hintaan saatetaan laskutusvaiheessa lisätä myös kilometrikorvaus 0,70 €/km. Tilaus laskutetaan vasta tuotannon yhteydessä.

Palvelukuvaus

Haluaisitko käyttää viestinnässä ja markkinoinnissa vaikuttavia videosisältöjä, mutta ei ole aikaa perehtyä kuvaamiseen tai editointiin ja videotuotantopalvelut tuntuvat raskailta ja kalliilta? Me autamme mielellämme!

Klip-it videotuotantopalvelu: selkeä hinta, selkeä paketti, ammattimaista videosisältöä helposti ja nopeasti

Tässä palvelussa Striimus tuottaa sinulle yhden vaikuttavan videoviestin (saatavilla myös kahden tai 3-4:n videon palvelupaketit). Videoviestin voi kohdentaa niin yrityksen sisäiseen kuin ulkoiseenkin viestintään ja -markkinointiin.
Aloitamme suunnittelupalaverilla (kesto max 1h), jossa käymme läpi kuvauksen kulun ja sovimme kuvauspäivän ja -paikan. Lisäksi keskustelemme videoviestisi aiheesta, sisällöstä ja tavoitteista. Kuvaamme videosi ammattivälineillä ja editoimme sen brändi-ilmeesi mukaiseksi. Toimitamme valmiin videon nopeasti jo 4 arkipäivän sisällä kuvauksesta.

Klip-it videoviestin kuvaus – Ketterää kuvausta hyvällä fiiliksellä

Kuvaus tapahtuu ketterästi joko Striimuksen studiolla tai valitsemassasi muussa paikassa, esimerkiksi yrityksesi toimitiloissa tai vaikka luonnossa, mikäli se videon teemaan sopii. Kuvauspaikan tulee olla riittävän tilava, eikä kannata valita liian meluisaa paikkaa, jotta videon äänimaailma pysyy toimivana. Kuvaamme ja tallennamme äänen laadukkailla ammattitason välineillä, jotta viestisi tulee selkeästi nähdyksi ja kuulluksi. Kuvausteknisen puolen lisäksi pyrimme tukemaan kuvattavaa henkilöä mahdollisimman hyvin, jotta kuvaustilanne olisi mahdollisimman onnistunut ja video saadaan suunnitellusti purkkiin.

Klip-it videoviestin editointi – Brändisi näköinen ja tarkoitukseensa sopiva video

Editoimme videon siten, että se istuu brändisi ilmeeseen ja tone of voiceen saumattomasti. Otamme huomioon graafiset ohjeistot ja teemme audiovisuaalisesta kokonaisuudesta brändiisi ja videon tarkoitukseen sopivan. Editoinnin yhteydessä lisäämme videoon myös mahdolliset graafiset elementit, tunnusmusiikit ym. Mikäli sellaisia ei löydy valmiina, voit tilata intron, outron, “lower third” -nimigrafiikat sekä tunnusmusiikit ja muut audiovisuaaliset lisämausteen Striimukselta lisäpalveluna tämän palvelun yhteydessä.

Klip-it videoviestin toimitus – Helppoa ja nopeaa

Toimitamme valmiin julkaisukelpoisen videon jo 4 arkipäivän sisällä kuvauksesta. Sinun ei siis tarvitse odotella valmista videota viikkokaupalla, vaan pääset hyödyntämään sitä viestinnässäsi nopeasti.

 

Jaa palvelu somessa:

Palvelun vaiheet

 1. Tilaa Klip-it palvelu ja haluamasi lisäpalvelut.
 2. Pidetään suunnittelupalaveri (max 1h).
 3. Kuvauspäivä sovittuun aikaan sovitussa paikassa.
 4. Striimus editoi materiaalin.
 5. Striimus välittää julkaisukelpoiset videotiedostot teille 4 arkipäivän kuluessa kuvauksesta.

Asiakkaan tehtävät

 • Mieti videon aihe, sisältö ja tavoite.
 • Tee kuvauspäivänä oma osasi kameran edessä.
 • Vastaanota valmis video ja ota siitä hyöty irti viestinnässäsi.